Παμίσσου 2 Αγ. Δημήτριος, 17343 Αθήνα - 210 9756607

Αίτημα προσφοράς

 x 

  • Δεν έχετε επιλέξει προϊόντα

Το εργαστήριό μας

Ο Νικόλαος Ραψομανίκης ασχολήθηκε με την τέχνη της αργυροχοΐας από νεαρή ηλικία, ακολουθώντας τα βήματα και την παράδοση του πατέρα του, έναν από τους πιο ονομαστούς τεχνίτες της εποχής. Το μεράκι και η αγάπη του για το ασήμι τον οδήγησαν να ιδρύσει το 1975 το δικό του εργαστήριο ασημένιων εικόνων και εκκλησιαστικών ειδών, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα.

Με σεβασμό στην παράδοση της Βυζαντινής τέχνης και βασιζόμενος στην πολυετή εμπειρία του, δημιουργεί πιστά μουσειακά αντίγραφα εικόνων και χειροποίητα εκκλησιαστικά είδη. Τα τελευταία χρόνια, τα δυο του παιδιά, ο Χρήστος και η Ελένη, είναι ενεργά μέλη στην επιχείρηση, δίνοντας νέα πνοή, συνεχίζοντας την παράδοση του ονόματος.

Η πολυετής εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η συνέπεια και η αξιοπιστία, έχουν αναδείξει το εργαστήριο μας σε ένα από τις κορυφαία του κλάδου κατασκευής και παραγωγής χειροποίητων ασημένιων εκκλησιαστικών ειδών, τα οποία ξεχωρίζουν τόσο στην Ελληνική, όσο και στη Διεθνή αγορά.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που λειτουργούν με τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό με την άριστη τεχνογνωσία του αντικειμένου, στηρίζεται μια αυτόνομη παραγωγή πλούσιας ποικιλίας σχεδίων.

Rapsomanikis Ergastirio 01
Rapsomanikis Ergastirio 02
Rapsomanikis Ergastirio 08
Rapsomanikis Ergastirio 09
Rapsomanikis Ergastirio 04
Rapsomanikis Ergastirio 05
Rapsomanikis Ergastirio 07
Rapsomanikis Ergastirio 06
Rapsomanikis Ergastirio 03
Rapsomanikis Ergastirio 10
Rapsomanikis Ergastirio 12
Rapsomanikis Ergastirio 13
Rapsomanikis Ergastirio 14
Rapsomanikis Ergastirio 11

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το εργαστήριο